Cine suntem?

Suntem o societate cu capital integral privat, iar domeniul principal de activitate il constituie Constructiile Civile Industriale si Agricole. Am luat nastere in 2006, din dorinta de a lasa ceva in urma, ceva trainic. Drumul nostru a inceput cu o echipa de 20 oameni.

Prima noastra activitate urma sa apara la scurt timp in orasul Sibiu. Constructia de mansarde pe blocuri a constituit debutul nostru in constructii. Am continuat cu constructii de case si blocuri, axandu-ne doar pe structura de rezistenta. Urmati de necesitatile clientilor am inceput sa executam si lucrari de finisaje. Din acelasi motiv o echipa care sa acopere si aria instalatiilor in constructii, s-a format. Dupa cum stiti la finele fiecarei lucrari de finisaje, praful si dezordinea pun stapanire pe cladire.

Acest fapt a condus la ideea de a forma o alta echipa de aceasta data pentru curatenie, ca mai tarziu, sa fie completata de mesteri pentru a asigura mentenanta pe termen lung a acestor cladiri.

Astazi putem spune ca avem suficienta experienta pentru a oferi servicii de consultanta, proiectare si executie in domeniul constructiilor. Pornind de la aceeasi idee am ales ca experienta noastra sa o impartasim cu dumneavoastra, cei care isi doresc sa colaboreze cu o echipa profesionista ca a noastra.

Calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele principale dupa care ne ghidam. Telul nostru este de a realiza proiecte la standarde ridicate si de a oferii servicii de cea mai buna calitate.