Serviciile noastre

Consultanta
Consultanta Constructii

Ce inseamna consultanta in constructii?

Buna intrebare! Va voi povesti in cateva randuri la ce ne referim cand spunem ''serviicii de consultanta in constructii''. Sa plecam de la ideea ca nu sunteti de profesie inginer constructor si dispuneti de cunostinte minime in acest domeniu. Aveti economii facute sau un imprumut la banca si vreti sa va construiti o casa. De unde sa incep, ce fac pentru a incepe proiectul, ca nu ma pricep? Aceasta este prima intrebare pe care ne-o punem. Aici intervenim NOI si va sprijinim cu sfaturi si asistenta pana la finalul proiectului. De ce este asa de important sa va ajutam pentru asta?! Simplu, economisiti bani si timp! Sa vedem cum economisim bani:

Am obtinut toate avizele si autorizatia de constructie, ce facem mai departe? Cautam o echipa care sa execute proiectul! Si cum este traditia in zona, vom alege sa realizam proiectul cu echipa lui ''nea' Gica'', ei stiu cel mai bine cum se face si fac asta de ani de zile. De acord, dar ce fac ei credeti ca este corect, casa d-voastra pe care o veti face, nu pentru o zi ci pentru toata viata si mai mult, este bine executata? Pretul pe care vi l-au cerut pentru lucrare este corect? Etapele si conditiile in care se vor face platile catre acestia sunt stabilite corect? De unde stiu ca dupa ce le dau avansul pentru inceperea lucrarilor se mai intorc sa-mi termine casa? Sunt respectate criteriile minime de rezistenta si calitate? De unde stiu ca betonul pe care ei il fac la betoniera este conform cu clasa betonului din proiect? Daca pun mai mult ciment in compozitie si ma costa mai muti bani? Daca pun mai mult fier in stalpi si grinzi pentru ca asa cred ei ca e mai rezistenta casa? Daca sapa gropile fundatiei mai mai mari si intra o cantitate de beton mai mare si iar platesc mai mult decat trebuie? Daca nu imi toarna betonul de egalizare in fundatii, zic ei ca scutim timp si nu este important sa facem asta? Daca tevile de scurgere nu au panta suficienta sau au prea mare, mi se infunda toaleta dupa ce casa e gata si trebuie sa sparg placa parterului sa o inlocuiesc? Daca nu protejaza fundatia contra apelor care avanseaza prin capilaritate si voi avea igrasie in casa? Raspunsurile la aceste intrebari le avem noi! Suntem reprezentatii dumneavoastra in fata executantilor si autoritatilor care incearca sa va scoata bani in plus din portofel si sa va faca un lucru de o calitate redusa.

Speram ca v-am convins sa apelati la serviciile noastre pentru a va ajuta sa aveti grija de investitiile dumneavoastra. Pe scurt, aveti nevoie de un diriginte de santier ca totul sa decurga bine si constructia sa fie executata conform proiectului. Cat va costa acest serviciu? Nici pe sfert cat ati pierde fara el! Serviciile pe care vi le oferim sunt:

  • Asistenta la obtinerea actelor premergatoare constructiei;
  • Prezenta la faze determinante;
  • Mentinerea legaturii cu proiectantul;
  • Sfaturi pe timpul executiei;
  • Vizite pe santier din partea unui ing. constructor;
  • Refacerea extraselor de armare, (la cerere).

Cum procedam: Dumneavostra vreti sa construiti? Noi va ajutam sa o faceti cu bani putini si la o calitate optima. Conactati-ne completand formularul din sectiunea ''CONTACT'' sau cere oferta de pret pentru proiectul dumneavoastra.